ספורטס בר אמיתי זה לא מה שהכרתם עד היום.
תקופת הקיץ היא הזמן המשולם לשתות יינות רוזה ויינות לבנים. יובל בלנקובסקי עם היינות המומלצים שלו.
ענבל לורן גילתה ביסטרו-מאפיה בפתח תקוה, שבשביל הפיצות והקינוחים שלה שווה לצאת מתל אביב.
האוכל במקרר נגמר? מעדיפים לא לצאת לקניות עד שהעניינים ירגעו? 6 מסעדות שידאגו שלא תישארו רעבים.
חיפשנו מה לאכול בשוק הפשפשים ומצאנו ארבע מסעדות פשוט מעולות שאתם חייבים להכיר.
ליל הסדר השנה צפוי להיות שונה מכל השנים שעברו, אבל דווקא הפורום המצומצם של ליל הסדר השנה הוא הזדמנות להשקיע ביין מעולה כדי לקיים את המסורת של שתיית ארבעת הכוסות בליל הסדר.
"הבשר שנצלה בדיוק מושלם היה עסיסי בטירוף, הורגש בכל ביס, וביחד עם הלחמנייה הנהדרת וכל המרכיבים יצר פיצוץ מושלם של טעמים בפה".
חג פורים קרב ובא וזו הזדמנות לרכוש יינות מעולם שיצאו לאחרונה. גם אם החלטתם להישאר בבית ולא ללכת למקומות הומי אדם אפשר לחגוג את את הפורים עם בקבוק יין טוב.
שתי חברות ותיקות יצאו לזמן איכות משותף ביאן יאן החיפאית, וזכו לחווייה נוסטלגית במיוחד ולסיפור אישי מרתק.
"מה שאנחנו עושים ערב אחד, ב-2C הוא המוטו לכל השנה: לקחת את המוכר והאהוב, ואז להקפיץ אותו למעלה עוד כמה דרגות". שפרה צח והבנזוג יוצאים לחגוג ולנטיין ומגלים שגם את השיגרה אפשר לקחת גבוה.
אז איפה אוכלים באיירפורט סיטי? גיא סופר זמרני מצא אופציה חלבית, כשרה, שנותנת תמורה מצוינת למחיר.
שפרה צח מתחילה את השנה החדשה קצת בדיליי, אבל "לה ואקה לוקה" מרימה לה חגיגה.
אתם מסתובבים בקניון גבעתיים, כל כך רעבים… הרגע יצאתם מסרט, אולי סיימתם מסע שופינג מהיר ועצבני. תגיעו לקומה 3. שם, ליד הקולנוע, תמצאו את מסעדת BLACK בורגר של השף צחי בוקששתר.
החורף כבר כאן, החרמון מלא בשלג, והגיע הזמן להחליף את הגלשן בסנובורד או מגלשי סקי – 4 מסעדות שהופכות כל טיול לחרמון להרבה יותר שווה
מתחם החחנה החדשה שבירושלים הוא שילוב מנצח של מקום לבילוי משפחתי, טיילת למבוגרים, אטקרציות לילדים, ומתחם מסעדות שביניהן מסעדת לחם בשר.
כשכל המדינה מתעסקת בשאלת בחירות-כן-או-לא, אנחנו עושים את הבחירות שלנו. ובכל הנוגע אליהן, "אריא" יוצאת המנצחת בגדול.
גיא סופר מגיע לגדרה בשביל ליהנות ב-ABERTO, מסעדת שף ים תיכונית בניצוחו של השף אסף שטרן.
אחרי החגים ולפני הגשמים, רגע לפני החזרה לשיגרה, יצאנו למסע קולינרי קצר באיסטנבול, במטרה קצת לטייל, קצת לנוח והרבה לאכול. כי אם יש מטבח ששווה לנסוע במיוחד בשבילו זה המטבח הטורקי, על תבשיליו, תבליניו וטעמיו המיוחדים.
ביום שרבי של הסתיו הישראלי, נסענו בדרך הציורית והמפותלת של כבישי הכרמל לדליית אל כרמל. הזמנתי איש יקר לשיחה ונהננו מזמן איכות וקולינריה ועל כך בכתבה הבאה.
אסייתיות שוות ופיצריות איכותיות ממש לא קשה למצוא בארץ. אבל ביום הנאצ’וס אנחנו רוצים אוכל מקסיקני, וזה כבר אתגר. אז במיוחד בשבילכם - 4 מקסיקניות כיפיות, טעימות ואותנטיות.
זה לא שנמאס לנו מבשר, פשוט בא לנו לגוון קצת - יצאנו למצוא 4 מסעדות דגים מעולות.
ביום ראשון 3/11 נציין את "יום הסנדוויץ' הבינלאומי". אנחנו יודעים כבר מה אנחנו רוצים בסנדוויץ' שלנו, להחזיק אותו בשתי ידיים ולתת ביס אחד מושלם שישביע ויענג. יכול להיות סנדוויץ' מושחת בג'בטה ומלא רטבים נוזלים לצדדים, זה יכול להיות באן רך כמו ענן, או אפילו סנדוויץ' סושי בצורה של משולש.
לא מסתפקים בסנדוויצ’ים מהבית - יצאנו למצוא מסעדות שמספקות חוויה קולינרית שווה באזור הכנרת.
אז נכון, תל אביב רחוקה מלהיות המקום האידיאלי לאירועים כשרים – אבל מסתבר שדווקא כאן מסתתרות להן ארבע מסעדות שמקפידות על כשרות מלאה ומארגנות אירועים טעימים במיוחד.
למקרה שפספסתם, יום הפסטה הרשמי מתקרב בצעדי ענק ויתקיים ביום שישי הקרוב - והנה ארבעה מקומות מעולים לחגוג אותו.